Se anunță finalizarea Drumului Expres Craiova - Pitești înainte de termen

Se anunță finalizarea Drumului Expres Craiova - Pitești înainte de termen

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, crede că tronsoanele 1 şi 2 din Drumul Expres Craiova – Piteşti vor fi finalizate înainte de termen, el afirmând că a găsit o mobilizare bună a antreprenorilor. Bode a vizitat şantierul drumului expres Craiova – Piteşti şi a constatat că pe tronsonul 1 se aflau 163 de utilaje, iar pe tronsonul 2 lucrau peste 600 de muncitori.


Lucian Bode a declarat, marţi, că pe tronsonul 1 al Drumului Expres Craiova – Piteşti progresul este undeva la 11 la sută.

“Am vizitat stadiul lucrărilor pe cele două şantiere din drum expres Craiova – Piteşti. Am constatat că pe tronsonul 1 mobilizarea faţă de ultima vizită pe care am desfăşurat-o aici este mult, mult mai bună. Am văzut 163 de utilaje în teren, muncitori mobilizaţi, un progres fizic dublu faţă de luna mai, undeva la 11 la sută. Am încredere că odată cu rezolvarea problemelor pe sectorul 1 şi 2 din cele trei sectoare din tronsonul 1, cu acele sonde de gaz aici nu mai avem niciun blocaj şi tronsonul 1 este în linie dreaptă, cei 17 kilometri, neavând niciun blocaj în a se derula”, a afirmat Bode.

Acesta a a afirmat că are încredere că, atât pentru tronsonul 1, cât şi pe tronsonul 2 lucrările vor fi încheiate înainte de termen.

“Tronsonul 2, cei 41 de kilometri, cu cele două sectoare, mă bucur să constatat aceeaşi mobilizare exemplară, mobilizare pe care o dau exemplu în toate şantierele unde merg pentru toţi antreprenorii. Avem aici un antreprenor serios, are peste 600 de muncitori mobilizaţi astăzi pe cele două sectoare din tronsonul 2. Am încredre că atât tronsonul 1, cât şi tronsonul 2 se vor finaliza înainte de termenul stabilit, sfârşitului anului 2021”, a mai declarat ministrul Transporturilor.

El a mai anunţat şi desemnarea câştigătorului pentru tronsoanele 3 şi 4 din drumul expres Craiova – Piteşti.

“Dacă tronsonul 1 şi tronsonul 2 sunt în execuţie, de astăzi începând pot să spun că şi tronsonul 3 şi tronsonul 4 au intrat în linie dreaptă. Înseamnă că colegii mei din companie de drumuri au desemnat câştigătorul licitaţiei atât pentru tronsonul 3, cât şi pentru tronsonul 4. Au finalizat raportul procedurii pentru tronsonul 4 astăzi şi mă bucur să vă anunţ acest lucru”, a afirmat Bode.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.