NU se circulă pe Podul Calafat-Vidin

NU se circulă pe Podul Calafat-Vidin

Traficul pe podul Calafat-Vidin va fi oprit miercuri, 31 mai, între orele 9:30 şi 11:30 şi vineri, 2 iunie, între orele 14:00 şi 15:00 pentru lucrări de întreţinere şi reparaţie, a informat marţi ITPF Giurgiu.

'Societatea comună româno-bulgară Danube Bridge Vidin Calafat ad Bulgaria care se ocupă de administrarea podului Calafat-Vidin, a informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu cu privire la faptul că, în data de 31 mai 2017, între orele 09:30-11:30 şi ăn data de 2 iunie între orele 14:00-15:00, circulaţia pe podul Calafat-Vidin va fi întreruptă, pentru lucrări de întreţinere şi reparaţie. În acest interval de timp, autovehiculele vor fi oprite în zonele adiacente Punctului de Trecere a Frontierei Calafat, până la momentul reluării traficului', se arată într-un comunicat al ITPF Giurgiu.

Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu informează participanţii la trafic în zona podului Calafat-Vidin că va ţine permanent legătura cu autorităţile bulgare şi a dispus toate măsurile aflate în competenţă pentru fluidizarea traficului, fiind utilizate la maxim infrastructura punctului de frontieră şi arterele disponibile pentru efectuarea controlului la intrarea şi ieşirea din ţară.

Totodată, ITPF Giurgiu recomandă celor care vor să iasă din ţară să consulte aplicaţia Trafic Online disponibilă pe site-ul www.politiadefrontiera.ro, care prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp. Timpii de aşteptare sunt actualizaţi în timp real, fapt ce ajută utilizatorul să-şi reconfigureze traseul către un punct de frontieră ce înregistrează valori de trafic scăzute.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.