Atenționare! Se plombează gropile în București

Atenționare! Se plombează gropile în București

Primăria Municipiului Bucureşti a demarat o acţiune de inventariere a gropilor apărute pe artere ca urmare a fenomenelor de înghet/dezghet şi a operaţiunilor de deszăpezire, acestea urmând a fi asfaltate provizoriu cu mixtură la rece. Până acum, s-au remediat problemele în 34 de zone.


Primăria Municipiului Bucureşti anunţă că în ultimele zile au fost astupate gropile cu mixtură "la rece" în 34 de zone aflate pe artere precum Splaiul Independenţei, Splaiul Unirii, Bulevadrul Unirii, Şoseaua Kiseleff, Şoseaua Mihai Bravu, strada Ştirbei Vodă, Bulevardul Libertăţii, Şoseaua Sălaj, Calea Giulesti, Şoseaua Bucureşti- Ploieşti.

”Imediat ce condiţiile meteo vor permite, vor fi efectuate alte 32 de lucrări de refacere a carobabilului în zone intens circulate din Capitală: Bulevarul Carol I, strada 11 iunie, strada Marasesti, Calea Grivitei, Bulevardul Eroilor, Piata Unirii, Prelungirea Ghncea, Bulevardul Libertatii, Splaiul Independentei, Strada Ziduri Mosi”, anunţă Primăria Capitalei.

Aceştia anunţă că echipele Administraţiei Străzilor actualizează zilnic situaţia deficienţelor din teren şi monitorizează în permanenţă modul în care se execută remedierile de către firmele cu care are încheiate contracte de întreţinere şi reparatii.

De asemenea, echipele operative ale RATB acâioneaza cu mixtură "la rece" pentru astuparea gropilor apărute pe liniile de tramvai în intersecţiile intens circulate şi acolo unde situaţia impune reparaţii urgente, urmand ca, imediat ce condiţiile meteo vor permite, să demareze programul de refacere a carosabilului şi a zonelor adiacente liniilor de tramvai cu mixtura "la cald".

În ceea ce priveşte gropile apărute în jurul gurilor de canalizare, acestea vor fi reparate de deţinătorii de utilităţi publice, respectiv Enel, ApaNova, Distragaz.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Resping