Angajament de la Ministrul Transporturilor - vom avea metrou până la Otopeni în 3 ani

Angajament de la Ministrul Transporturilor - vom avea metrou până la Otopeni în 3 ani

Ministrul Transporturilor, Lucian Şova, a declarat, miercuri, că nu concepe ca până în anul 2020, când va avea loc Campionatul european, să nu existe legătură pe cale ferată între Otopeni şi Bucureşti.

Ministrul Transporturilor: Nu concep ca până la Campionatul european să nu existe calea ferată între Otopeni şi Bucureşti
„(...) înainte de 2020, Campionatul european, vom avea o legătură, alta decât rutieră, între Bucureşti şi Otopeni. Studiul de fezabilitatea privind modernizarea şi extinderea liniei de cale ferată este pe SEAP astăzi. Vom parcurge procedurile legale. Am cerut companiei de infrastructură să privească cu atenţie la posibilitatea ca totuşi în extremis să poată interveni cu resurse proprii în dezvoltarea şantierului şi atingerea acestui obiectiv. Nu concep ca până în 2020, la Campionatul european, să nu existe legătură pe calea ferată între Otopeni şi Bucureşti”, a declarat ministrul Transporturilor, Lucian Şova, la Parlament.

La Campionatul European de Fotbal EURO 2020, România va găzdui patru partide pe Arena Naţională, trei în grupe şi una în optimi.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Resping