Miercuri, 06 Septembrie 2023 - TIRMagazin.ro

Introducerea controalelor vamale post-Brexit pentru mărfurile din UE, din nou amânată

Introducerea controalelor vamale post-Brexit pentru mărfurile din UE este amânată, află ce a decis guvernul britanic. Acesta va amâna cu încă trei luni impunerea controalelor totale post-Brexit asupra importurilor de bunuri din Uniunea Europeană, a anunţat marţi, împingând astfel data de începere a măsurii până în ianuarie 2024, relatează Reuters.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Un șofer de camion a sunat la 112 să își anunțe moartea, apoi s-a spânzurat

Un husean în vârstã de 45 de ani, Mihai Bosoi, sofer de TIR cu experientã în comunitatea europeanã, si-a pus capãt zilelor, însã înainte de a se spânzura, a sunat singur la 112 si si-a anuntat moartea. „Veniti peste jumãtate de orã, la adresa urmãtoare, cã acolo veti gãsi un mort”, ar fi spus bãrbatul dispecerului de la numãrul unic de urgentã.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Camionul răsturnat pe șosea, după ce șoferul a pierdut controlul volanului

Un TIR încărcat cu peleţi a blocat seara trecută Drumul Naţional 13, în judeţul Braşov, după ce mastodontul s-a răsturnat pe şosea.

Accidentul a avut loc în zona Pădurea Bogății, pe sensul spre Sighișoara.

Șoferul de TIR a pierdut controlul volanului într-o curbă
Şoferul circula dinspre Măieruş spre Hoghiz şi a pierdut controlul volanului la intrarea într-o curbă periculoasă. Din fericire, bărbatul a suferit răni uşoare şi a fost tratat la faţa locului de către un echipaj SMURD. Poliţiştii fac acum cercetări pentru a afla cum s-a petrecut totul cu exactitate.
"Pe DN 13, la intrarea în Pădurea Bogătii din județul Brașov, un ansamblu TIR, care transporta peleți, s-a răsturnat în timp ce se deplasa dinspre Măieruș spre Hoghiz, într-o zonă cu serpentine.

În urma accidentului, conducătorul auto a beneficiat de îngrijiri medicale la fața locului. Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii accidentului rutier", a informat IPJ Brașov.


VERSUS S03E01


CAMION FEST CEFIN 2023
      

 

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Un miliard de lei pentru 26 de km de autostradă în Transilvania

Luni, 04.09.2023, ca urmare a finalizării procesului de evaluare a ofertelor, au fost transmise comunicările de rezultat pentru procedura de atribuire a contractului având ca obiect proiectare și execuție pentru finalizarea Autostrăzii Brașov – Târgu Mureș – Cluj – Oradea, Secțiunea 3C: Suplacu de Barcău – Borș, Subsecțiunea 3C1: Suplacu de Barcău - Chiribiș (km 4+200 - km 30+550).

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.