UN BLACK FRIDAY AL CAMIOANELOR: CAMION FEST – EDIȚIA MAI 2018 Recomandat

UN BLACK FRIDAY AL CAMIOANELOR: CAMION FEST – EDIȚIA MAI 2018

Peste 200 de camioane rulate multibrand, unele la mega-reduceri, și o atmosferă de festival îi asteaptă pe vizitatori la Camion Fest–Ediția Mai 2018, vineri, 11 Mai, între orele 10:00–17:00 și sâmbătă, 12 Mai între orele 10:00–16:00.

Aflat la cea de a opta ediție, târgul se adresează firmelor cu experiență în domeniul transporturilor precum și micilor întreprinzători din acest domeniu.
“Am organizat cu mult entuziasm Camion Fest -ediția Mai 2018- o întâlnire tradițională așteptată de foarte mulți dintre clienții noștri. Ca de fiecare dată, sute de vizitatori și-au anunțat participarea. Având în permanență obiectivul de a dezvolta relațiile cu invitații noștri, le-am pregătit și de această dată o ofertă specială, valabilă doar pentru acest eveniment. Avem disponibilă o gamă variată de autotractoare și autobasculante premium și prețuri foarte atractive la o mulțime de autovehicule, la care am acordat reduceri de peste 3000 de euro pentru un singur camion.” declară Paul Drăniceanu, Director Divizia Camioane Rulate Cefin Trucks.
Evenimentul organizat de Cefin Trucks în fiecare primăvară și toamnă a devenit deja locul tradițional de întâlnire al specialiștilor din piața vehiculelor comerciale rulate.
Pe parcursul anului 2017 Cefin Trucks a înregistrat o creștre a vânzărilor de vehicule comerciale rulate cu 20% față de anul anterior, poziționându-se astfel ca una dintre cele mai dinamice companii din domeniu.
În cadrul târgului sunt expuse peste 200 de camioane rulate, autotractoare, semiremorci, autobasculante, autobetoniere și utilaje de construcții.

DESPRE CEFIN TRUCKS
Cefin Trucks activează de peste 20 de ani în domeniul auto ca furnizor de servicii și produse pentru profesioniștii din lumea transporturilor. În prezent Cefin Trucks își derulează activitatea prin trei divizii: Ford Trucks, Divizia de Camioane Rulate și Service.
Cefin Trucks este unicul importator și distribuitor în România al Ford Trucks – unul dintre cei mai mari constructori de camioane la nivel mondial. Rețeaua de distribuție si asistență tehnică Ford Trucks este prezentă în orașele București, Constanța, Craiova, Timișoara, Arad, Deva, Cluj, Brasov, Bacau, Suceava, Baia Mare, Oradea.
Activitatea Diviziei Camioane Rulate Cefin Trucks integrează servicii de achiziții și vânzarea de camioane și semiremorci rulate aparținând tuturor marcilor. De asemenea, oferă consultanță în finanțarea achiziției beneficiind de parteneriate de tradiție cu societățile de leasing din România.
Nu în ultimul rând, Cefin Trucks include și cel mai mare service de camioane din România și unul dintre cele mai importante din Europa Centrală și de Est. Acesta oferă servicii de reparații mecanice, electrice, de tinichigerie și vopsitorie complexe pentru toate tipurile de vehicule comerciale și semiremorci.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Resping