Schmitz Cargobull: eficiență și siguranță pentru transportul intermodal Recomandat

Schmitz Cargobull: eficiență și siguranță pentru transportul intermodal

• Șasiul semiremorcă container S.CF de la Schmitz Cargobull primește o nouă denumire
• Toate șasiurile semiremorcă container S.CF beneficiază și de o actualizare estetică
• S.CF ALLROUND 20-45 disponibil acum la fabrică cu un grup electrogen autonom

Nume noi cu calitate și funcționalitate dovedite: Schmitz Cargobull a schimbat, în ianuarie 2024, denumirile șasiurilor semiremorcă container S.CF pentru a sublinia scopul individual al modelelor S.CF.
Pentru clienții specializați în transportul intermodal, Schmitz Cargobull furnizează patru șasiuri semiremorcă container S.CF în Europa pentru transportul optim și sigur al containerelor cu dimensiunile de la 20' la 45':
S.CF ALLROUND 20-45 este conceput pentru utilizare universală și poate găzdui toate dimensiunile de containere de la 20' la 45' (anterior "S.CF EURO").
Șasiul S.CF LIGHT 40/45 este special conceput pentru transportul containerelor de 40' și 45' datorită greutății sale reduse (anterior "S.CF EURO LIGHT").
Cele două șasiuri semiremorcă container S.CF DOCK 20/40 (anterior "S.CF LX") și S.CF DOCK+ 20-40 (anterior "S.CF MX") sunt concepute pentru utilizare în port. Plusul reprezintă poziția suplimentară de 20' din centru.
Există și modele S.CF pentru alte piețe. Toate șasiurile se caracterizează prin funcționare simplă, întreținere redusă și calitate ridicată.
Vehiculele au fost, de asemenea, modernizate. O nouă protecție laterală și o nouă protecție antiîmpănare dezvoltate intern au fost alese pentru o manipulare optimizată și un design mai modern. Extensia din spate, care este acum amortizată cu supape de accelerație, contribuie la o manipulare și funcționalitate mai confortabile și reduce, de asemenea, riscul de accidentare. Stickere moderne și inovatoare cu pictograme informative facilitează și accelerează operarea și o fac mai intuitivă. Codurile QR, atașate la șasiu, duc la videoclipuri în care operarea (de exemplu, extensia din spate, protecția antiîmpănare, blocarea containerului, extensia din față, etc.) este explicată clar. Un plan de încărcare permite utilizatorilor să vadă într-o clipă poziționarea corectă a containerului pe S.CF, ajutând la evitarea întârzierilor în timpul încărcării.
Toate șasiurile semiremorcă container sunt echipate din fabrică cu sistemul de telematică TrailerConnect® și un sistem de monitorizare a presiunii în pneuri (TPMS), asigurându-se că sunt complet conforme înainte de obligația viitoare a TPMS. Datorită galvanizării la cald, șasiurile semiremorcă container sunt extrem de robuste și rezistente la coroziune.

S.CF ALLROUND 20-45 cu grup electrogen autonom
Șasiul semiremorcă container S.CF ALLROUND 20-45 poate fi acum echipat opțional cu un grup electrogen din fabrică. Acest lucru asigură că echipamentul de refrigerare electric de transport de pe container are o alimentare autonomă pentru mai multe zile la rând. Astfel, încărcătura cu temperatură controlată este în siguranță pe drumul său către client, independent de sursele externe de energie.
Schmitz Cargobull lucrează împreună cu partenerul său Genmark B.V., unul dintre principalii producători de grupuri electrogene, cu o mare rețea de service în Europa. Grupul electrogen UM5 este special adaptat pentru S.CF ALLROUND 20-45 și maximizează distanța de sol cu aproximativ 30 cm. Poziția de instalare protejată minimizează riscul de deteriorare.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.