IVECO A PREZENTAT NOILE CAMIOANE DE CURSE IVECO S-WAY R Recomandat

IVECO A PREZENTAT NOILE CAMIOANE DE CURSE IVECO S-WAY R

Prezentarea oficială a noilor camioane de curse IVECO S-WAY R pentru Team Hahn Racing și Team Schwabentruck a avut loc pe pista de testare IVECO de la facilitățile companiei din Ulm, Germania, pe 16 mai 2020.

Șoferii Jochen Hahn de la Team Hahn Racing și Steffi Halm de la Team Schwabentruck au testat noile camioane pe pistă, demonstrând performanțele puternice de care sunt capabile.

Noile camioane ale echipelor de curse Hahn Racing și Schwabentruck vor fi de văzute în sezonul de curse pentru camioane 2020, datorită noului design IVECO S-WAY.
IVECO a început sezonul de curse 2020 cu prezentarea oficială a noilor camioane IVECO S-WAY R de curse, pregătite special pentru Team Hahn Racing și Team Schwabentruck.
Evenimentul s-a desfășurat, sâmbătă, 16 mai 2020, pe pista de testare din cadrul centrului de fabricare a camioanelor și de cercetare-dezvoltare IVECO din Ulm. Datorită situației actuale, la prezentare a participat un grup mic de persoane, în conformitate cu măsurile de siguranță și reglementările de igienă.
Șoferii Jochen Hahn de la Team Hahn Racing și Steffi Halm de la Team Schwabentruck și-au supus noile camioane la diverse încercări, demonstrând performanțele puternice ale vehiculelor. Evenimentul a fost transmis și pe pagina de Facebook a IVECO, astfel încât sponsorii, colegii și fanii echipelor au putut vedea prezentarea, o scurtă privire asupra sezonului de succes 2019 și o previzualizare a viitorului sezon de curse de camioane.
Prezentarea camioanelor IVECO S-WAY R vine după cinci luni de dezvoltare și testare. Noile camioane de curse beneficiază de toate caracteristicile avansate de proiectare și inginerie ale gamei IVECO S-WAY, lansată în 2019 - de la cabina, care combină funcționalitatea și confortul, până la aerodinamica optimizată, care reduc toate coeficientul de tracțiune Cx cu până la 12% și livrează economii de combustibil de până la 4%.
"IVECO S-WAY R este - fără nicio exagerare - cel mai bun și cel mai elegant camion de curse produs vreodată. De-abia aștept să văd cum acest „Taur IVECO" arată cu adevărat de ce este capabil pe pista de curse", a declarat Jochen Hahn, de șase ori campion european la curse de camion, în legătură cu noul său camion, pe care l-a poreclit cu drag „Giulia”.
„Când vine vorba despre culori, camionul meu este de departe mai aspectuos decât cel al lui Jochen”, a declarat în glumă Steffi Halm, șoferul echipei Schwabentruck. "Deși presupun că asta nu contează prea mult în acest sezon, deoarece el îl va vedea doar din spate!", a continuat gluma Halm.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.