EVW HOLDING - PARTENERIAT CU TURBOS HOET GROUP Recomandat

EVW HOLDING - PARTENERIAT CU TURBOS HOET GROUP

Grupul belgian Turbos Hoet Group a devenit acționar al EVW Holding, dealerul camionelor DAF în România.

Încă din toamna anului 2018, EVW Holding a trecut printr-o serie de schimbări la nivel de management și acționariat. Acum un an, Gheorghe Chita a preluat toate acțiunile și a devenit CEO-ul companiei.
După serie de negocieri dure și o serie de audituri, grupul belgian Turbos Hoet Group a achiziționat 50% din acțiunile EVW Holding.

Cine este Grupul TH?
Grupul TH este unul dintre leaderii internaţionali în distribuția automotive şi retailer organizat pe patru domenii de activitate: TH Camioane, TH Piese, TH Turbosuflante şi TH Leasing.
Sediul central al Grupului TH se află în Hooglede, Belgia, cu peste 40 de ani de experienţă şi un număr total de 970 angajaţi. Pe lângă piaţa nativă belgiană, grupul este activ, de asemenea, în Franţa, Olanda, Rusia, Bulgaria, Polonia, România şi Belarus.
În 2017, Grupul TH a comercializat aproximativ 62.000 turbosuflante, care îl fac să fie numărul unu în piaţa de turbosuflante. Cu vânzările de 4.150 camioane noi în Europa, Grupul TH se poate considera cel mai mare dealer DAF din lume.

Despre EVW Holding
EVW Holding este un business construit de peste 25 de ani în jurul camionului. Compania oferă azi servicii integrate clienţilor ei, transportatorii, prin cele cinci divizii de business:
- vânzări vehicule noi (DAF, Isuzu și VDL Bus&Coach);
- vânzări vehicule rulate (toate mărcile);
- service camioane (service autorizat DAF, Isuzu, VDL Bus&Coach, service multimarcă);
- vânzări piese camioane (piese originale DAF și TRP);
- vânzări anvelope camioane și producție anvelope reșapate Bandag.
EVW Holding deține filiale în nouă locații din România: Cluj-Napoca, Arad, Bacău, Brașov, București, Constanța, Craiova, Iași și Gilău, județul Cluj – unde se află și sediul central al companiei. Toate cele cinci divizii de business enumerate mai sus, sunt reprezentate în fiecare dintre cele nouă filiale, formând o structură matriceală prin care compania acoperă toată suprafața României.
EVW Holding este unic importator DAF în România din 1996 și deține centre autorizate de vânzări și service DAF, Isuzu, Tatra Phoenix si VDL Bus&Coach în toate cele 9 filiale din România și în Republica Moldova, la Chișinău.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.