Miercuri, 09 Octombrie 2024 - TIRMagazin.ro

Când se deschide Centura Oradei? E construită cu cea mai mare macara

Primul lot al centurii metropolitane de sud a Oradiei, menită să asigure ocolirea municipiului și a localităților Nojorid, Sântandrei și Oșorhei, legând șoselele din oraș spre Arad, Deva și Cluj, a ajuns la un stadiu de execuție de 90%, iar o parte din el va fi deschis circulației luna viitoare. Tot la 90% au ajuns și lucrările la spectaculosul viaduct din Sânmartin peste DN 76, construit cu cea mai mare macara din România, de 700 de tone.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

AMENZILE pentru lipsa rovinietei nu vor mai fi aplicate imediat

În Camera Deputaților a fost adoptat astăzi, 8 octombrie 2024, cu unanimitate de voturi, proiectul privind posibilitatea șoferilor de a plăti rovinieta pentru ziua în curs până cel târziu la ora 24 a zilei următoare. Un răgaz mult așteptat de șoferii din România. Deputatul PNL, Sorin Moldovan, punctează faptul că, odată cu introducerea acestei noi prevederi legale, foarte mulți șoferi vor avea o șansă în plus să evite o amendă nedorită, datorită răgazului oferit.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

3 camioane cu lemne donate de biserică. Unde se duc?

3.000 de familii din județul Galați, grav afectate de inundațiile din 14 septembrie, vor primi lemne pentru foc în cadrul unui program derulat de Arhiepiscopia Dunării de Jos. Inițiativa este susținută de Arhiepiscopia Vadului, Feleacului și Clujului, alături de Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.