CAMIOANE CU REDUCERE DE PÂNĂ LA 3.500 DE EURO LA CAMION FEST- EDIȚIA VARĂ 2019 Recomandat

Paul Drăniceanu, Director Divizia Vehicule Comerciale Rulate Cefin Trucks Paul Drăniceanu, Director Divizia Vehicule Comerciale Rulate Cefin Trucks

Sute de camioane la super-reducere și vouchere de vacanță de 400 de euro pentru primii 10 cumpărători - aceasta este oferta Cefin Trucks pentru ediția vară 2019 a CAMION FEST.

Evenimentul se desfășoară în zilele de vineri, 21 iunie, și sâmbătă, 22 iunie, la sediul Cefin Trucks de lângă București, strada Italia 1-7, Chiajna.

camion fest
CAMION FEST, un eveniment devenit deja tradițional, organizat de Cefin Trucks de două ori pe an, aduce, la această ediție, peste 200 de vehicule comerciale rulate multibrand și o "finanțare a concediului" pentru primii zece cumpărători.
Ca de fiecare dată, Cefin Trucks a pregătit și o gamă variată de oferte speciale pentru clienții săi, alături de camioane premium, refinanțabile, sunt oferite reduceri de până la 3.500 de euro.
"Am pregătit ediția de vară a CAMION FEST anul acesta și suntem foarte pregătiți cu toată gama de vehicule: capete tractor, autobasculante, autobetoniere, semiremorci de cereale, semiremorci de construcții, chiar pompe de beton, vehicule specializate în general.
Pentru cele două zile în care se desfășoară evenimentul, avem niște prețuri speciale pe care le putem comunica doar la fața locului, nu le afișăm în altă parte. Sunt prețuri cu adevărat speciale iar, pentru primii zece cumpărători care vor să și plătească, vor primi un cadou, un voucher de vacanță de 400 de euro. Ne gândim că este un motiv în plus pentru a-i determina pe oameni să vină să vadă și să cumpere un camion la un preț special. Avem camioane din anul 2003 până în 2016, toată gama de vehicule, pentru toate bugetele, toate buzunarele, ca să spun așa!
Și pentru constructori, și pentru transportatori, și pentru partea de cereale, acesta este avantajul în primăvară-vară că poți să fii pregătit cu toate produsele necesare, atât pentru transport, cât și pentru construcții. Avem chiar un concasor anul acesta, unul cu ciocane, ca să zic așa, cu impact.
În principiu, așteptăm peste 200 de clienți. Am făcut un efort de promovare on-line și de a invita foarte mulți clienți, avem peste 200 de confirmări, ne așteptăm să vină peste 150 în realitate.
Discount-urile pleacă de la la 500 de euro și depășesc 3.000-3.500 de euro, depinde de vehiculul dorit.", ne-a declarat în exclusivitate Paul Drăniceanu, Director Divizia Vehicule Comerciale Rulate Cefin Trucks.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.