Video: Tulcea. Înscenare incredibilă a unui accident rutier Recomandat

Video: Tulcea. Înscenare incredibilă a unui accident rutier

Polițiștii au fost sesizați prin apel la 112, că un bărbat a fost lovit pe trecerea de pietoni de un șofer, care a fugit apoi de la fața locului.

Oamenii legii s-au mobilizat imediat, demarând cercetările și căutând șoferul vinovat.
Totuși, atunci când polițiștii au vizionat camerele de supraveghere din zonă, au constatat că nu este vorba despre niciun accident rutier, ci despre o înscenare a celui care a pretins că a fost lovit de mașină.
În imagini se vede foarte clar cum omul pur și simplu se aruncă pe trecerea de pietoni, deși nu îl lovește nicio mașină.
Agentul șef Daniel Zontea a publicat pe Facebook înregistrarea, însoțită de un comentariu.
"Sesizare: "Accident rutier!" – Pieton lovit pe trecerea pentru pietoni! Conducătorul auto a părăsit locul accidentului! Și, de aici, se dă alarma; sirene, girofaturi, poliție, ambulanță, investigații, audieri. Toate procedurile polițienești pentru stabilirea circumstantelor și tragerea la răspundere a făptașului. Oare chiar așa să fie? Pe când credeai că ai scenariul perfect și ți-ai ales cea mai bună trecere pentru a-ți putea verifica ulterior contul, realizezi că o nenorocită cameră de supraveghere îți dă în vileag toată mârșăvia", scrie polițistul.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.