VIDEO. Trei accidente pe Valea Oltului. Un camion s-a izbit de stânci

VIDEO. Trei accidente pe Valea Oltului. Un camion s-a izbit de stânci

Ziua de vineri, 19 februarie, a fost marcată de producerea a trei accidente rutiere grave produse pe Valea Oltului, în judeţul Vâlcea, în urma cărora un om şi-a pierdut viaţa, iar alte două persoane au supravieţuit miraculos.

Update, ora 20:00 Din informaţiile furnizate de Poliţia Vâlcea reiese că la această oră circulaţia pe DN 7 / E 81, în judeţul Vâlcea, a fost reluată pe ambele sensuri de mers, după aproximativ trei ore de la producerea incidentului rutier din zona Tuţuleşti – Racoviţa. Din cauza unor probleme tehnice, un TIR s-a izbit de stâncile de pe marginea drumului, blocând total traficul între Sibiu şi Vâlcea, mai bine de o jumătate de oră. Ulterior, maşinile au circulat alternativ, până când TIR-ul a fost îndepărtat de pe carosabil, fiind transportat de un vehicul de tractări până într-o parcare apropiată. -

ŞTIREA INIŢIALĂ - Valea Oltului a fost vineri, 19 februarie, scena a trei accidente rutiere stranii. Într-unul un om şi-a pierdut viaţa pentru că a traversat neregulamentar, în altul - două persoane au supravieţuit miraculos după ce maşina în care se aflau a căzut de la 20 de metri înălţime în apele râului Olt, iar în cel de-al treilea incident un TIR s-a lovit de o stâncă de pe marginea Oltului, blocând circulaţia pe DN 7 / E 81, total, mai bine de o jumătate de oră. Din fericire, acesta din urmă nu s-a soldat cu victime. Ultimul eveniment rutier s-a produs în jurul orei 17:00.

Un TIR care a avut probleme mecanice la una dintre roţi s-a ciocnit de o stâncă, în zona Tuţuleşti - Racoviţa, afectând traficul între Sibiu şi Vâlcea. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea, Cătălin Udrea, a precizat că au intervenit în zonă reprezentanţii Serviciului Drumuri Naţionale Vâlcea. S-au format în schimb cozi kilometrice pe ambele sensuri de mers, circulaţia desfăşurându-se, la ora publicării materialului, alternativ. Accident pe Valea Oltului DN 7 - E 81 în zona Tuţuleşti - Vâlcea.

Un bărbat de 47 de ani, din Râmnicu Vâlcea, care a traversat strada printr-un loc nepermis, a fost lovit de un TIR condus de un bărbat de 55 de ani, din Olt. Pietonul a murit, iar poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Vâlcea au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Apoi, în cursul dimineţii, în zona de nord a Defileului Oltului, o maşină a căzut în râul Olt, de pe un pod care leagă DN 7 de localităţile de pe malul vestic, din Ţara Loviştei. Cei doi ocupanţi au supravieţuit printr-un miracol, fiind salvaţi de către localnici şi duşi iniţial la o pensiune din apropiere, de unde au fost preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la spital, cu diverse traumatisme. 

Pompierii militari au intervenit cu o ambulanţă SMURD, iar Serviciul Judeţean de Ambulanţă cu un alt echipaj. Maşina a rămas captivă în apele râului Olt. Între timp s-a aflat că BMW-ul rula cu viteză când a intrat în curba de la capătul podului. Şoferul a pierdut controlul maşinii şi astfel a căzut cu ea în Olt. (adevarul.ro)

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.