VIDEO terifiant. Cadavrele americanilor uciși de coronavirus, transportate cu ajutorul camioanelor

VIDEO terifiant. Cadavrele americanilor uciși de coronavirus, transportate cu ajutorul camioanelor

New Yok este metropola cea mai lovită de pandemia de coronavirus din SUA.

Spitalele sunt pline de persoane care au simptome de coronavirus. În același timp, numărul persoanelor decedate au impus măsuri disperate: camioane frigorifice sunt folosite la transportul cadavrelor.

Bilantul cazurilor si deceselor creste de la o ora la alta, astfel ca stim doar ca luni seara erau inregistrate peste 67.000 de cazuri si 3.128 de morti doar in orasul New York, relateaza presa externa, printre care si Univision New York.
Sunt doar cinci tari in afara SUA care au mai multe cazuri de COVID-19 decat New Yorkul si doar sase au mai multi morti. Spre comparatie, orasul New York are mai multe cazuri decat Iranul sau Marea Britanie, mai multi morti decat Germania. Spre comparatie, China are 81.700 de cazuri si 3.331 de morti.
Un consilier municipal, Mark D. Levine, a scris pe contul de Twitter ca in curand vor fi folosite morminte "temporare", transmit New York Times, CNN, Fox News si New York Post.

"In curand vom incepe 'ingroparea temporara'. Asta va fi facut cel mai probabil folosind pentru inhumare parcurile din New York (da, ati citit bine). Va fi facut intr-o maniera demna, ordonata si temporara", sustine Levine.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.