VIDEO Șofer român de camion a intrat într-o coloană de 15 mașini. Era beat Recomandat

VIDEO Șofer român de camion a intrat într-o coloană de 15 mașini. Era beat

Un accident groaznic a avut loc sâmbătă, 23 martie, în apropierea vămii croate Stara Gradiška. Un șofer român de TIR băut a făcut carnagiu pe șosea, intrând în plin cu camioanul într-o coloană de 15 mașini. 18 persoane au fost rănite, dintre care 4 grav.

Mai multe mașini făcute praf, altele aruncate pe câmp și 18 oameni răniți. Au fost imagini teribile sâmbătă, 23 martie, pe drumul E661 din Croația, în apropiere de vama Stara Gradiška. Un TIR înmatriculat în România a spulberat o coloană de 15 vehicule.

Un număr de 18 persoane rănite, dintre care trei sunt în stare gravă, au fost internate sâmbătă după-amiază la spitalul din Novi Grad, în urma unui accident rutier produs în apropiere de Novi Varos, la aproximativ 5 kilometri înainte de punctul de trecere a frontierei Stara Gradiška, a anunțat spitalul din Hini, relatează dnevnik.hr.

Potrivit poliției croate, accidentul grav a avut loc sâmbătă, în jurul orei 16.30 și a fost produs de un TIR condus de un șofer român în vârstă de 35 de ani, care a intrat în plin într-o coloană de circa 15 vehicule.


STAREA TRANSPORTURILOR - RADU DINESCU


VERSUS SO3E04

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.