Şofer român dat jos de la volan, cu forţa, ca să se uite la victima unui accident de camion mortal Recomandat

Şofer român dat jos de la volan, cu forţa, ca să se uite la victima unui accident de camion mortal

Un şofer român din Mehedinți a fost dat jos de la volan, cu forţa, de un poliţist german, ca să se uite la victima unui accident mortal dintre două camioane.

Un şofer profesionist a murit după ce a intrat în camionul din faţa lui, cabina fiind distrusă complet.
Un teribil acident a avut loc marţi după-amiază pe A6, în Germania, în apropiere de Nurnberg. Un camion a intrat cu viteză în autotrenul din faţa sa, oprit într-un blocaj de trafic. Şoferul a murit pe loc, în cabina făcută praf. Au urmat ore întregi de blocaj pe autostradă şi aproape toţi şoferii care treceau pe lângă locul accidentului fotografiau sau filmau cu telefonul mobil.
Unul dintre poliţiştii veniţi la faţa locului şi-a ieșit efectiv din minţi şi a făcut ceva ce i-a surprins pe toţi.

Un şofer român dat jos de la volan ca să vadă un mort pe autostradă
Sătul efectiv să se mai certe cu şoferii şi să le ceară să înceteze să mai filmeze şi să fotografieze, poliţistul începe să oprească maşinile şi să îi dea jos pe şoferi. E filmat chiar în momentul în care coboară de la volan un şofer român pe un Transporter, dubă înmatriculată în Mehedinţi.
Poliţistul îi spune şoferului român, în engleză: "Vrei să-l vezi pe mort? Coboară şi ţi-l arăt eu. Vrei să vezi cum arată mortul, de aia faci fotografii? Poftim, du-te acolo şi fă poze, te costă 128 de euro să fotografiezi. Ar trebui să îţi fie ruşine!"
Şoferul român încearcă să se împotrivească, tot ce poate spune e "Sorry" (îmi pare rău), repetat, dar poliţistul îl împinge spre locul accidentului, după cum se poate vedea pe filmarea publicată de infranken.de. Poliţistul, Stefan Pfeiffer, s-a răstit la mai mulţi şoferi: "Băgaţi telefoanele la loc, altfel vin şi vi le iau eu şi vă duc să vedeţi cine a murit, poate îl cunoaşteţi."
Un şofer de camion de 47 de ani a fost victima accidentului în care cabina TIR-ului său a fost distrusă complet. Poliţia nu a anunţat identitatea acestuia, nici naţionalitatea, dar în videoclip polițistul susține că ar fi din Ungaria.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Resping