VIDEO: Scânteia. 3 morți într-un accident dintre un camion cu semiremorcă și un autoturism Recomandat

VIDEO: Scânteia. 3 morți într-un accident dintre un camion cu semiremorcă și un autoturism

O familie a fost decimată într-un moment de neatenţie al unei şoferiţe, în vârstă de 18 ani, care a produs, joi, 21 ianuarie 2021, un accident rutier grav.

Femeia nu a acordat prioritate unui camion cu semoremorcă, care a izbit din plin autoturismul în care se aflau cinci persoane. În urma impactului a rezultat decesul a trei persoane: mătușa, unchiul și tatăl şoferiţei, toți din în localitatea Ţibăneşti.
Toate persoane implicate în accidentul rutier proveneau din aceeaşi familie care erau domiciliate
Mama șoferiței a fost transportată la o unitate medicală pentru a primi îngrijirile necesare.
Într-un moment de neatenţie, şoferiţa nu ar fi acordat prioritate unui camion. Șoferul profesionist nu a mai putut evita impactul şi a intrat în partea laterală a autoturismului marca Opel.
Impactul a fost unul extrem de violent, autoturismul ricoşând în gardul unei case. În urma evenimentului rutier a rezultat decesul a trei persoane printre care şi mama şoferiţei în cauză. Şoferiţa începătoare a scăpat cu viaţă şi a fost transportată în stare gravă la spital.
”ISUJ Iași intervine pe raza localității Scânteia la un accident rutier produs între un autotren și un autoturism, soldat cu 5 victime. La sosirea echipajelor la faţa locului s-a constat faptul că 3 victime prezintă leziuni incompatibile cu viaţa, iar celelalte 2 sunt conștiente. Se intervine cu 2 autospeciale de stingere, un echipaj de prim ajutor și un echipaj de terapie intensivă mobilă. Situația este în dinamică.”, au declarat reprezentanții ISU Iași.
„Şoferul autoturismului, o femeie în vârstă de 18 ani, prezintă traumatism cranio cerebral, traumatism cranio facial cu fractură maxilar, contuzie toraco-abdominală în monitorizare în Unitatea pentru Primiri Urgenţe.
Şoferul de pe TIR, un bărbat în vârstă de 40 ani cu observaţie fractura picior drept va fi tratat în secţia de Ortopedie. Pasager dreaptă faţă autoturism, o femeie de 50 ani, politraumatism, traumatism cranio cerebral sever, traumatism toracic cu fracturi costale multiple bilateral, hemopneumotorax pneumotorax, abdomen acut chirurgical, laceraţie hepatică intubata. O vom interna în ATI chirurgie. Fata are fractură de mandibulă și se va interna la Chirurgie OMF”, a declarat Diana Cimpoeșu, şefa UPU SMURD din Iaşi.
„Poliţiştii rutieri au fost sesizaţi prin apel unic de urgenţă 112 despre un accident rutier mortal care a avut loc în localitatea Scânteia. Din primele cercetări a existat o coliziune între un autoturism şi un TIR, trei persoane din autoturism decedând iar altele fiind transportate la spital. În cauză poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală şi ucidere din culpă în vederea stabilirii întregii situații de fapt”, a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt IPJ Iași.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.