VIDEO S-a „înfipt” cu mașina în camion. Nu a avut nicio șansă Recomandat

VIDEO S-a „înfipt” cu mașina în camion. Nu a avut nicio șansă

Un groaznic accident de circulație s-a produs, în urmă cu puțin timp, pe centura Aradului. Un bărbat în vârstă de 40 de ani și-a găsit sfârșitul, după ce mașina în care se afla, un Smart, a intrat cu viteză într-un camion. Șoferul a rămas încarcerat după impactul violent, fiind scos de pompieri în stare de inconștiență. Din păcate, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decedat.

Pompierii din cadrul Detașamentului Arad au intervenit cu o autospecială de descarcerare și un echipaj SMURD – Terapie Intensivă Mobilă la un accident rutier produs între un camion șii o mașină , pe centura Aradului, zona BAT. "În urma accidentului a rezultat o victimă (un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani), încarcerată, în stare de inconștiență. Pompierii au acționat pentru extragerea victimei dintre fiarele contorsionate ale autoturismului. Pompierii arădeni au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la locul evenimentului", au transmis reprezentanții ISU Arad.

Ulterior, militarii au anunțat că șoferul nu a supraviețuit: "Din păcate, victima a suferit leziuni incompatibile cu viața, iar decesul a fost declarat de către medicul echipajului SMURD TIM".

 Video AICI


STAREA TRANSPORTURILOR-RADU DINESCU


CEFIN STRATEGIA PENTRU 2023

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.