VIDEO Patru tone de marijuana găsite într-un camion. Poliția a făcut zeci de arestări Recomandat

VIDEO Patru tone de marijuana găsite într-un camion. Poliția a făcut zeci de arestări

Garda Civilă, în cadrul Operațiunii Pinarel, a desființat o importantă organizație criminală dedicată traficului internațional de marijuana cu sediul în Barcelona.

După mai bine de doi ani de anchetă, 34 de persoane au fost arestate, alte 17 persoane fiind cercetate pentru trafic de droguri sau spălare de bani. Peste 12,6 tone de marijuana procesată gata de consum, 160.000 de plante de marijuana, mai mult de o jumătate de tonă de hașiș, peste un kilogram de cocaină și 45.000 de euro în numerar au fost confiscate.

Agenții Gărzii Civile a Unității Ecologice a Poliției Judiciare din Barcelona au început ancheta în vara anului 2020, când au obținut informații despre o organizație criminală cu sediul în acea provincie catalană și care transporta droguri pe întreg teritoriul național.


Transport internațional

De asemenea, a fost detectată existența în cadrul organizației a cetățenilor elvețieni de origine turcă care au organizat transporturi internaționale masive de marijuana în Elveția. Pentru a da aparența de legalitate transportului, aceștia au folosit documente bazate pe o analiză falsă a cânepii transportate, evitând o eventuală confiscare a substanței de către Forțele și Organismele de Securitate.

Această activitate ar putut fi verificată după intervenția la scurt timp după ce un camion care conținea patru tone de marijuana procesată gata de vânzare și consum cu destinația Elveției a fost reținit de poliție. Alte șase tone de marijuana și 120.000 de plante au fost confiscate la o fermă din Almeria, fiind, de asemenea, legate de aceeași organizație investigată la Barcelona.



TRANSPORTATORI ÎN CONSTRUCȚII E06


HOLLEMAN AGABARITIC

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.