VIDEO. Orșova: Doi fraţi grav răniți, după ce autoturismul a intrat într-un camion Recomandat

VIDEO. Orșova: Doi fraţi grav răniți, după ce autoturismul a intrat într-un camion

Doi fraţi de 3 respectiv de 4 ani au ajuns în stare gravă la spital, după ce tatăl lor a pierdut controlul volanului s-a răsturnat pe contrasens şi s-a izbit de un Logan, apoi a ricoşat într-un camion.

Accidentul s-a produs pe DN 6, la ieșire din localitatea Orșova, judeţul Mehedinţi.
La spital a mai ajuns un minor de 14 ani, care se afla în Logan, dar şi bărbatul vinovat de producerea accidentului.
Acestuia i s-au recoltat probe biologice, după ce ar fi refuzat să sufle în etilotest. Din primele informaţii, omul s-ar fi urcat băut la volan.
Reprezentanții IPJ Mehedinți au declarat că un bărbat în vârstă de 46 ani, din orașul Vinju Mare, conducea pe DN6/E70, din direcția Drobeta Turnu Severin spre Orșova.
La intrarea în orașul Orșova, a pătruns pe sensul opus de mers, lovind un autoturism înmatriculat în județul Gorj, care era condus regulamentar de un bărbat de 48 ani.
După impact, autovehicul a ricoșat într-un camion.
La Spitalul Municipal Orșova au fost transportate 3 victime (2 minori de trei ani, pasageri în autoturismul vinovat) și un băiat de 14 ani (pasager în autovehiculul de GJ). Șoferul TIR-ului și cel din Gorj au fost testați cu aparatul alcooltest, dar rezultatul a fost 0.
În cazul celui vinovat s-au recoltat probe pentru că nu a putut sufla în etilotest. Șoferul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.