VIDEO O cisternă cu motorină răsturnată pe un drum din Brăila a explodat Recomandat

VIDEO O cisternă cu motorină răsturnată pe un drum din Brăila a explodat

Cisterna încărcată cu motorină răsturnată pe DN 21A, între localităţile Bărăganu şi Ţăndărei, a explodat, fără a fi înregistrate victime, au informat reprezentanţii ISU Brăila.

Explozia a avut loc în jurul orei 18,30, iar incendiul care a fost cauzat în urma deflagraţiei a fost lichidat de pompieri în jurul orei 19,20.

Şoferul cisternei, un cetăţean din Republica Moldova în vârstă de 61 de ani, a primit îngrijiri medicale la faţa locului de la un echipaj SMURD, însă nu a fost necesară transportarea acestuia la spital, au mai informat reprezentanţii ISU Brăila.

Potrivit informaţiilor furnizate anterior de purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, col. Ştefan Stoian, la cisterna încărcată cu combustibil şi răsturnată pe DN 21A se manifesta un incendiu la nivelul anvelopelor, iar la faţa locului acţionau două echipaje de pompieri.

"Două autospeciale cu apă şi spumă acţionează pentru stingerea unui incendiu raportat la o cisternă răsturnată la ieşire din localitatea Bărăganu spre Ţăndărei (...) La faţa locului acţionează Garda de intervenţie Însurăţei şi Punctul de lucru Dudeşti", declarase reprezentantul ISU Brăila.

Reprezentanţii IPJ Brăila au informat că traficul rutier a fost blocat în zonă, fiind deviat pe rute ocolitoare.

"În acest moment, pe DN 21A, între localităţile Bărăganu şi Ţăndărei, traficul este blocat în totalitate din cauza unei cisterne răsturnate pe partea carosabilă (...) Traficul rutier este deviat de către poliţişti pe DN 21 şi DE 584", se arată într-un comunicat al IPJ Brăila.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.