VIDEO Momentul în care un camion a explodat: au fost 6 morți! Recomandat

VIDEO Momentul în care un camion a explodat: au fost 6 morți!

O înregistrare video realizată de un martor ocular a surprins momentul dramatic în care o explozie puternică de gaz a zguduit capitala Mongoliei, Ulan Bator, ucigând cel puțin șase persoane, potrivit autorităților, și provocând incendii în jur.

Imaginile, filmate după ora locală 1:00 a.m. (17:00 GMT pe 23 ianuarie) de la fereastra unei clădiri de apartamente, arată un camion în flăcări în mijlocul unei străzi. La scurt timp a urmat o explozie puternică, care a afectat persoana ce filma.

Imaginile difuzate de televiziunea locală TenGer TV au arătat pompieri care se luptau cu focul într-o clădire, precum și vehicule complet arse.

Cel puțin trei pompieri s-au numărat printre cei uciși, au declarat oficialii din Mongolia, după ce camionul care transporta 60 de tone de gaz natural lichefiat a explodat.

Cel puțin 11 persoane au fost rănite în incendiul de lângă piața Dunjingarav, a precizat Biroul de gestionare a situațiilor de urgență din Mongolia într-o postare pe Facebook. A fost nevoie de peste 600 de pompieri pentru a stinge în cele din urmă incendiul.


VERSUS S03 E03


STEFAN BANICA JR

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.