VIDEO Mai multe camioane au derapat sau au rămas blocate pe şosea, din cauza ninsorii Recomandat

VIDEO Mai multe camioane au derapat sau au rămas blocate pe şosea, din cauza ninsorii

Traficul a fost dat peste cap, noaptea trecută, în judeţele din nord-vestul ţării, unde ninsoarea viscolită a înfundat drumurile sau le-a transformat în patinoar.

Mai multe TIR-uri au derapat sau au rămas blocate pe şosele, iar în Maramureş, unul dintre ele a fost lovit chiar de utilajul de deszăpezire care venise să-l scoată de acolo. Începând de astăzi, vremea se răceşte în toată ţara, chiar şi în sud, unde până ieri, maximele aminteau de primăvară.

Un nou episod de viscol s-a abătut, seara trecută, asupra nord-vestului ţării. În Satu Mare, Sălaj, Maramureș, Cluj, Bistrița-Năsăud și Mureș vântul a bătut şi cu 65 de kilometri la oră.
Un peisaj de iarnă pe care nu l-am mai avut de mult timp. Nu ştiu dacă neapărat cuiva îi era dor de el. În Satu Mare oamenii spun că zăpada viscolită a semănat mai mult cu o ploaie îngheţată. Tot oraşul s-a acoperit de un strat consistent.

Şi în Sighetul Marmaţiei oamenii au fost izgoniţi în case de vântul care a spulberat zăpada prin oraş. Circulaţia a devenit un coşmar, la fel ca pe toate drumurile din Maramureş.

În localitatea Mireşu Mare, un autotren încărcat cu lemne a rămas înțepenit mai multe ore, din cauza ghețușului de pe şosea. Un utilaj de deszăpezire a fost trimis să îi netezească calea, însă şi acesta a alunecat pe polei.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.