VIDEO. Familie spulberată de camion pe un drum din Mehedinți, în seara de Crăciun Recomandat

VIDEO. Familie spulberată de camion pe un drum din Mehedinți, în seara de Crăciun

O familie întreagă a ajuns la spital, după ce autoturismul cu care circulau s-a ciocnit violent de un camion cu semiremorcă, pe o şosea din Mehedinţi.

Pompierii au fost nevoiţi să taie maşina în bucăţi pentru a scoate două dintre victime, soţ şi soţie, părinţii tinerei de 19 ani care se afla la volan.

Pe targă se află şoferiţa începătoare. În localitatea Valea Cernei, a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens şi s-a izbit de un camion condus de un cetățean turc.

"Acum băgăm calmant puternic.", spune unul dintre salvatori.

Cele trei victimele au fost transportate la spitalul din Drobeta Turnu Severin, cu leziuni multiple.

Un şofer din Galaţi a pierdut controlul volanului şi a lovit în plin doi pietoni

Tot aseară, în Galaţi, un tânăr de 24 de ani a pierdut controlul volanului şi a ajuns pe trotuar unde a lovit doi pietoni. O femeie de 66 ani și un bărbat de 54 ani au ajuns la spital.

Şi în judeţul Dolj au avut loc două accidente grave. În primul au fost implicate două autoturisme, în care se aflau patru persoane. Trei dintre acestea, conștiente, cu diverse traumatisme, au ajuns la spital. În cel de-al doilea, petrecut în zona localității Jitaru, au fost implicate trei maşini. Cinci răniţi au fost duşi la spital.

În judeţul Suceava, în decurs de câteva ore, au avut loc trei accidente. Două dintre ele au fost coliziuni între vehicule, o femeie şi un bărbat fiind răniţi şi duşi la spital. În cel de-al treilea accident a fost rănit un tânăr de 27 de ani, după ce maşina în care se afla s-a răsturnat. Şi în judeţul Tulcea o maşină s-a răsturnat, trei tineri, cu vârste cuprinse între 18 și 22 de ani, având nevoie de internare.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.