VIDEO Cum a fost spulberat un autoturism de către camion Recomandat

VIDEO Cum a fost spulberat un autoturism de către camion

Trei persoane, printre care un cetăţean sârb, au fost rănite în urma unui accident grav, produs marţi dimineaţa, pe DN 65, în apropiere de comuna Cârcea. Potrivit oamenilor legii, şoferul unui autoturism, un cetăţean sârb de 34 de ani, a pierdut control direcţiei şi a intrat pe contrasens, unde a lovit un tir. Ulterior, tirul a acroşat un autoturism condus de un craiovean de 59 de ani.

Poliţiştii doljeni au precizat că accidentul a fost provocat de un şofer de 34 de ani, care a intrat pe contrasens. Nu s-a stabilit, deocamdată, de ce şoferul a pierdut controlul direcţiei.

„În dimineața zilei de 13 august, Inspectoratul de Poliție Județean Dolj a fost sesizat cu privire la faptul că, pe DN 65, în afara localității Cârcea, a avut loc un accident rutier. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului Rutier Dolj,care au stabilit că un bărbat, de 34 de ani, cetățean străin, în timp ce conducea un autoturism pe DN 65, din direcția Craiova către Slatina, din cauze ce urmează a fi stabilite, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare și a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule (TIR).

Ulterior, din impact, ansamblul de vehicule a acroșat un al doilea autoturism, condus de un bărbat de 59 de ani, din municipiul Craiova. La fața locului s-au deplasat și echipaje de prim ajutor din cadrul ISU Dolj și SAJ Dolj, cetățeanul străin, bărbatul de 59 de ani, dar și o femeie de 60 de ani, pasageră în autoturismul acestuia din urmă, au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, au explicat oamenii legii.
Şoferul tirului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Pentru ceilalţi doi şoferi s-a dispus recoltarea de probe biologice.

Autoturism spulberat, trei persoane rănite


Pompierii doljeni au transmis că s-a intervenit cu mai multe echipaje. Una dintre victimele accidentului a rămas încarcerată în autoturismul lovit de tir.
Astfel, ISU Dolj a trimis la locul accidentului o autospecială de lucru, o autospecială de descarcerare, o ambulanţă de terapie intensivă mobilă, o ambulanţă SMURD, plus o ambulanţă de la Serviciul de Ambulanţă Dolj.
Două dintre victime, care erau conştiente şi cooperante, au fost transportate la Spitalul de Urgenţă Craiova. A treia victimă, care era încarcerată, a fost transportată la unitatea medicală după intervenţia echipajului de descarcerare.


MAN PRE-IAA AUSTRIA


SCHMITZ PRE-IAA 2024

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.