VIDEO Camion intră pe contrasens și dă naștere unui accident

VIDEO Camion intră pe contrasens și dă naștere unui accident

Un accident grav, ce putea sfârşi şi mai tragic, s-a produs în seara de duminică, 19 februarie, pe traseul Leuşeni-Chişinău.

Un şofer de camion, care a ieşit la o depăşire neasigurată pe acest traseu, pe contrasens, s-a pomenit faţă în faţă cu automobilele care veneau regulamentar pe sensul lor de circulaţie. Atât camionul, cât şi maşina care venea întâmpinare, au fost nevoiţi să frâneze brusc, până la oprirea aproape completă. Însă o altă maşină, care venea din spatele celei cu camera de bord, nu a reuşit să frâneze în timp util şi a lovit din plin maşina din faţa sa.

Roman, autorul filmării, menţionează că se întorcea cu familia de la odihnă, având la bord şi soţia sa însărcinată. Acesta menţionează că maşina din spatele său s-a făcut zob în urma accidentului, fiind grav deformată. Din fericire, toţi sunt vii, însă şoferul de camion n-a avut măcar responsabilitatea de a opri şi de a verifica dacă toţi oamenii din cele două maşini sunt nevătămaţi sau au nevoie de ajutor, nemaivorbind de responsabilitatea pentru provocarea acestui accident.
Din păcate, totul putea sfârşi mult mai tragic de atât, cu un accident frontal cu multiple victime, or, pe video se observă că bariera metalică sfârşeşte exact înainte de locul în care maşina a oprit în faţa camionului. Doar zece metri distanţă puteau da scenariul în care maşini nu reuşea să oprească şi nici nu avea cum să o ia pe acostament. (piataauto.md)

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.