VIDEO Aproape 50 de cadavre descoperite într-un camion abandonat Recomandat

VIDEO Aproape 50 de cadavre descoperite într-un camion abandonat

Cel puțin 46 de persoane, despre care se presupune că sunt imigranți, au fost găsite moarte într-un camion abandonat la periferia orașului San Antonio din Texas.

Un oficial al pompierilor a declarat că 16 persoane, inclusiv patru copii, au fost de asemenea transportate la spital. Supraviețuitorii erau „fierbinți la atingere” și sufereau de insolație și epuizare cauzată de căldura extremă.

San Antonio, care se află la 250 km de granița dintre SUA și Mexic, este o rută importantă de tranzit pentru traficanții de persoane.

Traficanții de oameni folosesc adesea camioane pentru a transporta migranți fără acte după ce i-au întâlnit în zone îndepărtate, după ce au reușit să treacă în Statele Unite.

„Au avut familii... și probabil că încercau să găsească o viață mai bună”, a spus primarul din San Antonio, Ron Nirenberg. „Nu este nimic altceva decât o tragedie îngrozitoare, umană”.

 Agenții de intervenție au ajuns inițial la fața locului în jurul orei 18:00, ora locală, după ce au răspuns unui apel care indica acolo prezenţa unui cadavru, a declarat șeful pompierilor din San Antonio, Charles Hood.

„Nu ar trebui să deschidem un camion și să vedem stive de cadavre acolo. Niciunul dintre noi nu vine la lucru imaginându-și asta”, a spus el, potrivit BBC.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.