VIDEO. Accident cu un camion plin cu fier. Persoane încarcerate

VIDEO. Accident cu un camion plin cu fier. Persoane încarcerate

Un accident rutier grav s-a produs joi după amiază pe DN 1B, în localitatea prahoveană Loloiasca. În coliziune au fost implicate două autoturisme și un TIR încărcat cu 22 de tone de pilitură de fier.


UPDATE - Circulația rutieră a fost reluată în condiții normale pe DN 1B Ploiești – Buzău, la kilometrul 30+500 m, pe raza localității Loloiasca, județul Prahova, în zona unde a avut loc accidentul.

UPDATE: La fața locului este asistată medical o a treia persoană, ocupant al unuia dintre cele două autoturisme. Până la finalizarea cercetărilor traficul rutier va fi deviat de pe DN 1B-Sens giratoriu Albesti, pe DJ 102 C Urlați, Chelba, Ceptura de Jos, DJ 102 N, DN 1B, Mizil.

Potrivit primelor informații transmise de autorități, traficul este întrerupt pe ambele sensuri de mers. Accidentul s-a produs în zona podului din localitate.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, se pare că accidentul s-a produs pe fondul unei depășiri neregulamentare. Unul din cele două autoturisme s-a înscris în manevra periculoasă, a pătruns pe contrasens și s-a izbit de TIR.

Două persoane au rămase prinse în fiarele contorsionate ale autovehiculelor.

 

 
Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.