VIDEO A intervenit SMURD după o coliziune între un camion și două autoturisme Recomandat

VIDEO A intervenit SMURD după o coliziune între un camion și două autoturisme

Un accident rutier a avut loc luni dimineață pe str. Avram Iancu din comuna Florești în care au fost implicate un autoturism și un TIR, anunță ISU Cluj.

Potrivit ISU Cluj, o autospecială cu modul de descarcerare și două echipaje SMURD au intervenit pentru a gestiona o situație de urgență rezultată în urma unui accident rutier produs pe strada Avram Iancu din localitatea Florești.
”Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 6.00, iar la fața locului au găsit un autocamion și două autoturisme avariate, iar într-unul dintre autoturisme se afla o femeie care necesita asistență medicală de urgență.
S-a acționat imediat pentru extragerea femeii, în vârstă de cca 30 de ani, cu echipamentele speciale, astfel încât să nu-i fie agravate leziunile suferite”, au spus pompierii.
Aceasta a fost preluată de către un echipaj SMURD și a fost transportată la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. La prima evaluare aceasta era în stare de conștiență și era cooperantă.
La fața locului un bărbat a primit primul ajutor calificat și a fost transportat și el la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.
Alte trei persoane au fost consultate la fața locului fără a fi transportate la spital.
Pompierii au asigurat la locul accidentului măsuri de acordare a primului ajutor calificat, protecție a persoanor implicate în accident, descarcerare și măsuri de prevenire a incendiilor în urma evenimentului rutier.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.