Unde demolează CNAIR cresc poduri

Unde demolează CNAIR cresc poduri

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) continuă, miercuri, demolarea imobilelor aflate pe traseul Pasajului Domneşti, fiind vizată zona localităţii Domneşti. Activităţile de demolare au început în 3 mai, la Bragadiru, şi va continua la Clinceni şi în Sectorul 6 al Capitalei. Pasajul va fi construit la intersecţia dintre Strada Prelungirea Ghencea-DJ602 şi Centura Bucureşti şi are o valoare de peste 91 de milioane de lei, fără TVA.


CNAIR continuă, miercuri, demolarea imobilelor amplasate pe culoarul de expropriere aferent Pasajului Domneşti, aflate pe raza Unităţii Administrativ Teritoriale (UAT) Domneşti, în conformitate cu autorizaţia de desfiinţare nr. 95/03.05.2018.

”După ce vor eliberate celelalte autorizaţii de desfiinţare, va începe şi demolarea construcţiilor de pe raza UAT Clinceni şi Sector 6 Bucureşti”, anunţă Compania.

Activităţile de demolare au început în data de 3 mai, prin desfiinţarea unor imobile aflate pe raza UAT Bragadiru.

”Singura problemă întâmpinată pe raza acestei localităţi a fost legată de refuzul unui proprietar de a elibera imobilul, motiv pentru care CNAIR a declanşat demersurile legale pentru executarea silită a acestuia”, precizează CNAIR.

Proprietarii construcţiilor au fost notificaţi încă de anul trecut că sunt supuşi procedurii de expropriere, iar la începutul acestui an sumele cuvenite au fost depuse în conturile deschise la CEC.

Compania reaminteşte că, dacă anumiţi proprietari vor refuza să părăsească imobilele, CNAIR va apela la măsura legală a executării silite.

”Astfel de situaţii ar duce însă la perturbarea construcţiei Pasajului Domneşti, proiect de utilitate publică, destinat decongestionării traficului rutier pe centura Capitalei şi pe ruta Prelungirea Ghencea-Domneşti”, mai spun reprezentanţii CNAIR.

Pasajul suprateran de la Domneşti, configurat sub formă de sens giratoriu suspendat, va fi construit la intersecţia dintre Strada Prelungirea Ghencea-DJ602 şi Centura Bucureşti şi are ca scop fluidizarea traficului rutier în zonă.

Construcţia acestui pasaj, cu o lungime de 374 de metri, va costa peste 91 de milioane de lei, fără TVA şi are ca termen de finalizare 24 de luni de la începerea lucrărilor.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Resping