Un șofer vitezoman de camion a lovit o dubiță: 3 victime

Un șofer vitezoman de camion a lovit o dubiță: 3 victime

Şoferul vinovat de accidentul grav produs în apropiere de Petroşani este din Pui şi are 42 de ani. Individul conducea un autotren cu viteză şi a lovit o dubiţă din spate proiectând-o într-un autoturism care circula regulamentar.Şoferul nevi­novat şi doi pasageri din maşina sa au ajuns la Spitalul de Urgenţă Petroşani.

„Echipa operativă deplasată la faţa locului, din primele cercetări, a stabilit că un bărbat de 42 de ani, din comuna Pui, în timp ce conducea autotren, pe sensul de mers Haţeg – Petroşani, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de un microbuz aflat faţa sa, condus de un bărbat de 48 de ani, din comuna Vânători, care se angajase în efectuarea mane­vrei de viraj la stânga, intrând în coliziune faţă-spate cu acesta. În urma impactului, microbuzul a fost proiectat pe sen­sul opus, intrând în coliziune cu un autoturism care cir­cula din sens opus, condus de un tânăr de 28 de ani, din ju­deţul Teleorman”, a precizat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.
Tânărul de 28 de ani a rămas încarcerat în autoturism şi a avut nevoie de ajutorul pompierilor Detaşamentului Petro­şani. „La locul producerii accidentului, echipele de interven­ţie au găsit în autoturism un bărbat de 28 de ani încarcerat şi alte două persoane, un bărbat de 62 de ani şi o femeie de 48 de ani, politraumatizaţi, dar conştienţi. Concomitent cu operaţiunile de descarcerare, cele două echipaje de prim ajutor şi o echipă a SAJ Petroşani, au acordat îngrijiri răniţilor şi i-au stabilizat”, declară Anemona Doda, purtător de cuvânt ISU Hunedoara.
Poliţiştii rutieri au deschis un dosar penal pentru infrac­ţiunea de vătămare corporală din culpă în cazul şoferului TIR-ului, vinovat de producerea accidentului.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.