Un șofer s-a certat cu un amic și a urcat cu camionul peste el. Ce i-a găsit poliția în sânge?

Un șofer s-a certat cu un amic și a urcat cu camionul peste el. Ce i-a găsit poliția în sânge?

Un şofer de tir care era băut la volan, în Portul Constanţa, a accidentat mortal un bărbat care, în urma unui conflict pe care cei doi îl avuseseră, s-a aşezat în faţa autotrenului pentru a împiedica înaintarea acestuia, a informat vineri Inspectoratul de Poliţie Judeţean.

Conform sursei citate, poliţiştii Serviciului de Siguranţă Rutieră, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat de 36 de ani.

El este bănuit de săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, conform Agerpres.

„La data de 3 octombrie a.c., în jurul orei 01,30, bărbatul ar fi condus un ansamblu rutier, format din cap tractor şi semiremorcă, în Portul Constanţa Sud - Agigea, unde ar fi surprins şi accidentat mortal un bărbat de 30 de ani, care, în urma unei stări conflictuale avute anterior, s-ar fi poziţionat în faţa ansamblului auto pentru a împiedica înaintarea acestuia", se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ Constanţa.

După producerea accidentului rutier, şoferul a părăsit locul faptei, fiind depistat de poliţişti la scurt timp, pe DN 39, în apropierea oraşului Eforie.

„Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma testării cu aparatul din dotare, au reieşit indicii cu privire la posibila prezenţă a substanţelor psihoactive. Persoana a fost condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanţe interzise", se precizează în comunicat.


GEORGE NIȚĂ STAREA TRANSPORTURILOR


FORD TRUCKS LANSARE F-LINE
      

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.