Un șofer român i-a rupt unui vameș german picioarele Recomandat

Un șofer român i-a rupt unui vameș german picioarele

Un şofer profesionist român a intrat cu camionul într-un vameş german şi i-a rupt picioarele.

Nenorocirea s-a întâmplat într-o parcare de pe Autostrada A3, în sud-estul Germaniei.
În timpul unei inspecții într-o parcare de pe A3, la Iggensbach, luni în jurul orei 18:00, un ofiţer vamal a fost accidentat de un camion românesc. Poliţia a informat că vameşul are fracturi la ambele picioare, dar viaţa nu îi e în pericol.
Doi vameşi au oprit în parcare un camion din Ungaria şi se pregăteau să controleze semiremorca. În spatele acestui camion a oprit un TIR românesc, la aproximativ 20 de metri distanţă.
Când unul dintre ofiţerii vamali, de de 45 de ani, tocmai se pregătea să desfacă prelata camionului ungar a fost izbit de camionul românesc, fără să se mai poată feri. Ambele picioare i-au fost fracturate, fiind luat de ambulanţă şi transportat la spital.
Şoferul român, în vârstă de 32 de ani, a uitat pur şi simplu să tragă frâna de siguranţă şi camionul lui a plecat singur, iar el a fost neatent. Când a realizat ce se întâmplă, era prea târziu.
Românul a fost amendat, iar daunele provocate celor două camioane se ridică la 5.000 de euro, după cum informează Poliţia Germană.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.