Un șofer român de tir a fost scos în ultimul moment din cabina cuprinsă de flăcări

Un șofer român de tir a fost scos în ultimul moment din cabina cuprinsă de flăcări

 Detaliile unui accident înfiorător Un teribil accident a avut loc marți dimineață pe autostrada Torino - Frejus, în zona municipală Bardonnechia, la kilometrul 72.

Incidentul a avut loc pe o porțiune de drum unde traficul fusese deviat pe o singură bandă, din pricina unui șantier din zonă. Un șofer de tir a pierdut controlul volanului și a nimerit o mașină Alfa Romeo, pe care a aruncat-o într-un șanț.

Apoi, a lovit în plic un tir condus de un șofer român, a notat Gazeta Românească. În carambol a fost implicat și un al treilea tir. În urma ciocnirii cu vehiculul condus de un șofer român, s-a declanșat și un incendiu. Șoferul care a provocat acest carambol a murit carbonizat în tirul său. Șoferul de pe Alfa Romeo l-a auzit urlând pe românul prin în cabina tirului său și s-a dus și l-a scos din flăcări. Pe lângă șoferul decedat, sunt trei răniți, dintre care doi de naționalitate română și un italia. Unul dintre cei doi români, șoferul salvat din cabina în flăcări, a fost internat în cod roșu și transportat cu elicopterul către Cto de la Torino. Bărbatul a suferit arsuri pe 35% din corp, o fractură deplasată a antebrațului stâng și o fractură a femurului stâng. Celelalte două persoane au fost transportate cu ambulanța, cu cod verde, la spitalul din Susa și la cel din Bardonecchia. Nu se cunosc detalii despre șoferul decedat.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.