Un şofer român a zburat cu cabina de pe şasiu, în Germania

Un şofer român a zburat cu cabina de pe şasiu, în Germania

Un şofer român în vârstă de 38 de ani a fost grav rănit luni de dimineaţă pe o autostradă din Germania şi e pe moarte, după ce a intrat cu camionul în spatele altui TIR, oprit într-un blocaj în trafic. Un al treilea TIR a fost lovit de cel în care a intrat românul.

Impactul camionului şoferului român cu cel din faţa sa a fost atât de puternic, din cauza vitezei, încât cabina a zburat efectiv de pe şasiu, iar conducătorul auto a fost luat cu elicopterul după descarcerare, fiind pe moarte.

Şoferul de 66 de ani al camionului în care românul a intrat a scăpat cu răni uşoare, datorită inspiraţiei celui de-al treilea şofer, un tânăr de 24 de ani care avea camionul plin cu vopseluri şi uleiuri extrem de inflamabile, conform observator.tv

Poliţia germană a anunţat într-un comunicat că şoferul de 24 de ani a oprit în coada unei coloane blocate în trafic, pe A27, în apropiere de Walsrode-West, iar în faţa lui era un autocar cu 30 de pasageri. Ştiind că are o încărcătură periculoasă, şoferul a oprit la distanţă de autocar şi a stat atent cu privirea în oglinda din stânga sa.

Așa a văzut cum şoferul român vine cu viteză şi, chiar înainte de impactul acestuia cu TIR-ul din faţă, a tras spre stânga, spre centrul autostrăzii, evitând impactul cu autocarul plin de oameni.

 

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.