Un șofer român a intrat cu duba într-un camion. NU avea permis Recomandat

Un șofer român a intrat cu duba într-un camion. NU avea permis

În jurul orei 04:50, poliția autostrăzii Linstow a primit informații cu privire la un accident rutier grav în care au fost implicate o camionetă și un camion. Ambele vehicule au circulat anterior pe BAB 19 în zona Nossentiner Hütte.

Conform stadiului actual al anchetei, presupusa desfășurare a accidentului poate fi descrisă după cum urmează. Șoferul de 20 de ani al unei furgonete care circula în direcția Rostock a adomit din cauza oboselii. Ca urmare, șoferul din România nu a văzut camionul din fața sa.

Acest lucru a dus la o coliziune din spate între cele două vehicule. Potrivit informațiilor actuale, șoferul a suferit răni ușoare, în timp ce copilotul său în vârstă de 18 ani, tot din România, a fost grav rănit. În prezent, nu pot fi oferite detalii cu privire la răniți. Șoferul slovac al camionului, în vârstă de 55 de ani, nu a fost rănit.

Banda din dreapta a fost închisă temporar pentru a permite înregistrarea accidentului rutier și recuperarea vehiculelor implicate. Conform unei prime estimări, pagubele produse se ridică la cel puțin 30 000 de euro.

În cursul anchetei privind accidentul rutier, poliția a descoperit, de asemenea, că presupusul șofer nu deținea permisul de conducere necesar. În plus, ambii ocupanți nu purtau centura de siguranță la momentul accidentului.

Șoferul trebuie să răspundă acum pentru suspiciunea de periclitare a traficului rutier. Ancheta penală va fi efectuată de departamentul de investigații penale, spune Poliția germană.


SCHMITZ PRE-IAA 2024


IVECO eDAILY
      

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.