Un șofer de camion din Moldova, împușcat de un coleg supărat că are un camion mai urât Recomandat

Un șofer de camion din Moldova, împușcat de un coleg supărat că are un camion mai urât

Un șofer de camion din Moldova, în vârstă de 60 de ani, a fost împușcat de colegul de muncă, în Italia, din invidie. Bărbatul era supărat că moldoveanul a primit "cel mai frumos și mai nou camion".

Incidentul s-a produs vineri după-amiază la Brivio, în provincia Lecco. Italianul și-a împușcat colegul, un moldovean în vârstă de 60 de ani în umăr, din invidie. A recunoscut apoi totul în fața autorităților. Era supărat că firma la care lucrau împreună i-a dat șoferului moldovean un camion mult mai bun și mai nou, a spus el, potrivit La Repubblica.

Și-a împușcat colegul din invidie

"I-au repartizat cel mai frumos și mai nou camion, care este cel mai recent adus, în timp ce pe mine m-au lăsat să-l conduc pe cel mai vechi”, le-a spus bărbatul polițiștilor.

Victima tocmai își încheiase programul și cobora din camion când colegul lui l-a împușcat. Bărbatul, speriat după ce și-a dat seama că a fost rănit, s-a urcat în mașină și a reușit să ajungă singur la spital, acolo unde le-a spus medicilor că a fost împușcat.

Polițiștii l-au prins ulterior pe vinovat. Italianul le-a spus acestora că a vrut doar să-l sperie. După atac, a demontat pistolul și a aruncat bucățile în mai multe locuri.

„Este începător, nu e corect că i-au repartizat cel mai nou și mai frumos camion, în timp ce pe mine m-au lăsat să conduc pe cel mai vechi și mai urât”.


STAREA TRANSPORTURILOR - RADU DINESCU


VERSUS SO3E04

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.