VIDEO. Un șofer de camion a intrat intenționat într-un autoturism Mercedes. Șoferul, în stare gravă Recomandat

VIDEO. Un șofer de camion a intrat intenționat într-un autoturism Mercedes. Șoferul, în stare gravă

În data de 30 martie, un șofer de camion a făcut un accident cu un autoturism Mercedes, în localitatea Drăganești Vlașca, județul Teleorman. La aproape două luni de la eveniment, s-a aflat faptul că șoferul de camion ar fi intrat intenționat în cealaltă mașină, după cum se poate observa pe camerele de supraveghere.

Un șofer de camion care circula din sens opus a lovit un bărbat de 22 de ani care se afla la volanul unui Mercedes. Evenimentul a avut loc în în localitatea Drăganești Vlașca, județul Teleorman. În urma impactului, tânărul a fost transportat de un elicopter Smurd și dus la București în stare gravă. După ce medicii au reușit să-l salveze și pacientul a fost externat, a început o anchetă pe cont propriu pentru a determina cauza exactă a accidentului.

După cum se poate observa pe camerele de supraveghere, șoferul de 22 de ani mergea pe contrasens și se afla foarte aproape de camion. Acesta a încercat să evite impactul, dar tiristul a tras de volan în direcția mașinii.
În prima etapă a anchetei, s-a considerat faptul că tânărul ar fi fost cel care a provocat accidentul, după cum a declarat șoferul de camion. La aproape două luni de la eveniment, imaginile de pe camerele de supraveghere ar demonstra contrariul.

Ambii șoferi ar fi încercat să evite impactul, dar șoferul de camion ar fi tras de volan în ultimul moment pentru a intra în Mercedes. Filmarea a fost solicitată și de procurorii care se ocupă de caz, pentru a face mai multe investigații și a stabili cauza exactă.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.