Un șofer beat a căzut cu o autoutilitară într-un pârâu Recomandat

Un șofer beat a căzut cu o autoutilitară într-un pârâu

Autoutilitara a ieșit de pe DN7 la limita județelor Sibiu și Vâlcea și a ajuns în pârâu. Șoferul avea o concentrație de 0.86 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost transportat la spital cu multe alte traumatisme, iar traficul a fost îngreunat zeci de minute.

”Poliţiştii rutieri intervin la un autoaccident produs pe DN 7, în apropiere de limita cu judeţul Vâlcea. Se pare că, în timp ce conducea o autoutilitară de 7,5 tone spre Vâlcea, într-o curbă la stânga, un bărbat, în vârstă de 53 de ani, din judeţul Covasna, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a ieşit în afara părţii carosabile, răsturnându-se în albia unui râu”, informa Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu.

La această intervenție au participat mai multe echipaje de la ISU Sibiu și Vâlcea, precum și un echipaj SAJ Sibiu alături de un medic și un echipaj medical B2 de la SAJ Brezoi Vâlcea. Salvatorii au constatat că șoferul, care era băut, s-a rănit la cap și la picioare, însă a fost stabilizat și transportat la spital.

”În urma accidentului, echipajul SAJ Sibiu i-a acordat asistenţă medicală şoferului şi l-a transportat la UPU Sibiu, cu traumatism cranio-cerebral acut închis şi traumatism de membru inferior, stabil”, a transmis ISU Sibiu. Conform datelor oficiale, testarea cu aparatul etilotest a conducătorului a indicat că acesta avea o alcoolemie de 0.86 mg/l, conform News.ro.


VERSUS S03E01


SCHMITZ CARGOBULL S.KOE IN ROMANIA

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.