Un șofer a murit după ce a fost izbit violent de camion. Mașina s-a făcut „armonică”

Un șofer a murit după ce a fost izbit violent de camion. Mașina s-a făcut „armonică”

Accident foarte grav în Constanța. Un bărbat și-a pierdut viața, după ce mașina în care se afla a fost zdrobită de un camion. Trupul bărbatului a fost găsit în interior și nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire. Imaginile de la locul accidentului sunt terifiante.

Un bărbat a murit, în urmă cu puțin timp, pe o stradă din Constanța. Se afla la volanul mașinii sale, iar la un moment dat s-a ciocnit cu un TIR. Impactul a fost atât de puternic încât bărbatul nu a mai reușit să supraviețuiască. Mașina lui a fost strivită și distrusă complet după accident.

Tragedia de proporții s-a produs în localitatea Sibioara, în urmă cu puțin timp. Totul s-a întâmplat după ce șoferul mașinii a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens și a intrat într-un TIR. Din cauza vitezei, impactul a fost devastator, iar mașina bărbatului a fost zdrobită.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de salvare, dar nu au mai reușit să îi salveze viața, căci bărbatul era deja mort. Acesta s-a stins din viață pe loc, iar medicii au declarat decesul.

De asemenea, șoferul care se afla la volanul camionului a suferit câteva răni și a refuzat transportul la spital.

”Din nefericire, șoferul autoturismului a decedat. Șoferul camionului nu prezintă răni traumatice și a refuzat transportul la spital“, a transmis SAJ Constanța.


IVECO eDAILY


CAMION FEST 2024
      

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.