Un român și un italian morți după ce au fost loviți de camion. Șoferul a fugit de la locul accidentului Recomandat

Un român și un italian morți după ce au fost loviți de camion. Șoferul a fugit de la locul accidentului

Un tragic accident în care și-au pierdut viața un cetățean român și un italian s-a petrecut miercuri după-amiază, 15 iunie, la intersecția dintre Brebemi și șoseaua de centură, spre Agrate, pe teritoriul localității Pozzuolo Martesana, în provincia Milano.

Cei doi au fost loviți de un camion cu semiremorcă al cărui șofer a fugit de la locul accidentului, informează Il Giorno.

Duba albă în care călătoreau cele două victime venea dinspre BreBeMi (autostrada A35 care leagă orașele Brescia și Milano). Exact la capătul rampei de legătură, cei doi ar fi oprit vehiculul pe banda de urgență pentru a asigura încărcătura. Probabil au întâmpinat unele probleme în minutele precedente.

 În acel moment, șoferul român, rezident de mai mulți ani în Italia, și cel italian, în vârstă de 55 de ani și respectiv 51 de ani, au fost loviți mortal de un TIR.

Reconstituirea este încă neoficială și așteaptă confirmarea anchetatorilor. Cert este că șoferul TIR-ului nu s-a oprit pentru a acorda primul ajutor victimelor, ci și-a continuat drumul. Alarma a fost dată de un alt șofer participant la trafic.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.