Un polițist, șef în MAI, a rămas fără permis după ce a încălcat de 7 ori legea Recomandat

Un polițist, șef în MAI, a rămas fără permis după ce a încălcat de 7 ori legea

Polițistul Christian Ciocan, director al Unității de Politici Publice din cadrul Ministerului de Interne, a fost prins de colegii săi încălcând șapte reguli de circulație în același timp. A fost amendat cu 6.000 de lei și lăsat fără permis.

Comisarul șef Christian Ciocan, împuternicit director al Unității de Politici Publice din cadrul Ministerului de Interne, cunoscut publicului din vremea când era purtător de cuvânt al Poliției Capitalei, a fost prins de colegii săi de la Poliția Rutieră încălcând legea de 7 ori în același timp.

„A încălcat legea prin 7 fapte, care au fost constatate de către patrula de ordine publică din cadrul Secției 4 Poliție.

Ciocan a pătruns pe o stradă unde acționa indicatorul «Accesul interzis» și la solicitarea agenților a refuzat să se legitimeze, așteptând probabil să fie recunoscut de la televizor.

Ulterior, agenții de poliție au constatat că autoturismul condus de Ciocan are ITP-ul expirat din anul 2018, nu era asigurat, lipsea una din plăcuțele de înmatriculare, nu avea actele asupra și a refuzat să respecte indicațiile polițistului”, a anunțat Sindicatul Europol.

Pentru cele 7 fapte, Christian Ciocan a fost amendat cu aproximativ 6.000 lei, i-a fost reținută plăcuța cu numărul de înmatriculare și i-a fost suspedat dreptul de a conduce pe drumurile publice pentru 30 de zile.

Numai că, susțin cei de la Europol, directorul din MAI nu a acceptat cu ușurință aceste sancțiuni și a fost agresiv cu colegiii săi.

„Atitudinea și comportamentul manifestat de Ciocan au fost scandaloase, mai ales pentru poziția pe care o ocupă, recurgând la amenințări și intimidări la adresa agenților, și chiar i-a jignit afirmând că nu cunosc legea.

Aștetăm cu mare interes reacția MAI cu privire la acest comportament de cea mai joasă speță manifestat. Rușine Christian Ciocan!”, a precizat Sindicatul Europol.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.