Un mort și un rănit, după ce un șofer de camion băut a produs un accident rutier Recomandat

Un mort și un rănit, după ce un șofer de camion băut a produs un accident rutier

Un grav accident rutier s-a produs la intrarea în localitatea sibiană Cristian, pe Drumul Național 1. Un bărbat în vârstă de 35 de ani a murit, iar soția sa a fost grav rănită, după ce autoturismul în care se aflau a fost lovit în plin de un șofer de TIR care consumase alcool. 

În urma impactului, șoferul mașinii, sibian, de 35 de ani, a intrat în stop cardiorespirator după coliziune, iar echipajele sosite la fața locului au făcut mai multe manevre de resuscitare, dar fără succes.

Soția sa, de 30 de ani, a primit îngrijiri medicale la fața locului. Șoferul de pe TIR, un timișorean de 43 de ani, era băut, potrivit analizei cu etilotestul, potrivit realitateadesibiu.net.
Au intervenit 1 autospecială de stingere, 1 echipaj descarcerare și 3 echipaje SMURD dintre care unul cu medic.

Traficul rutier a fost blocat după ora 21.45 când a avut loc accidentul.

IPJ Sibiu a fost sesizat cu privire la producerea unei accident rutier pe DN1, la intrarea în localitatea Cristian, la km. 317+600m. Autoturismul se deplasa pe sensul Sibiu - Cristian și impactul s-a produs când TIR-ul a ieșit pe șosea din curtea unei societăți comerciale. Testat cu aparatul etilotest, șoferul a fost găsit cu 0,12 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.