Un drum rămâne fără constructor în mijlocul iernii

Un drum rămâne fără constructor în mijlocul iernii

Procedura de achiziţie pentru modernizarea DN 28B, Târgu Frumos – Botoşani, a dost anulată, marţi, după ce toate ofertele au fost declarate neconforme, a anunţat Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). Llicitaţia va fi reluată în februarie, CNAIR precizând care banii necesari derulării acestui proiect.



”CNAIR a fost nevoită să anuleze astăzi procedura de achiziţie publică pentru modernizarea DN 28B, Târgu Frumos – Botoşani (km 0+000 – km 76+758), din cauza lacunelor din documentele prezentate de ofertanţi, toate ofertele fiind declarate neconforme. În acest moment, CNAIR pregăteşte relansarea licitaţiei pentru obiectivul menţionat, a cărui valoare estimată este de 268.601.000 lei fără TVA”, a anunţat, marţi, CNAIR.
Compania anunţă că are asigurată din bugetul de stat suma necesară derulării acestui proiect şi va relua licitaţia în data de 4 februarie 2019.

“CNAIR a înţeles importanţa acestui proiect pentru zona Moldovei şi a urgentat procedurile interne pentru reluarea licitaţiei. Compania se va organiza astfel încât după depunerea ofertelor, evaluarea acestora să fie realizată în cel mai scurt timp posibil, pentru ca lucrările să înceapă cât mai repede”, a precizat directorul general al CNAIR, Narcis Neaga.

DN 28B, Târgu Frumos – Botoşani, are o lungime de 42,8 km.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.