Un copil și o femeie, încarcerați după ce au intrat într-un camion Recomandat

Un copil și o femeie, încarcerați după ce au intrat într-un camion

Accidentul rutier s-a produs pe DN 7 / E 81, luni dimineaţa, la intrare în oraşul - staţiune Călimăneşti, în zona Seaca, judeţul Vâlcea. Cel puţin două persoane au avut de suferit în urma impactului.

„ Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că pe Drumul Naţional 7, la km 191+ 360m, în localitatea Seaca, a avut loc un eveniment rutier în care este implicat un autoturism şi un autocamion, fiind vorba de o coliziune frontală ”, a precizat purtătoarea de cuvânt a Poliţiei Judeţene Vâlcea, Cătălina Cimpoeru. Din primele informaţii oferite de reprezentanţii Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), victimele extrase dintre fiarele contorsionate ale maşinii sunt conştiente.

Copilul a fost primul salvat. A fost preluat şi evaluat de către un echipaj cu medic. Femeia din autoturism, cel mai probabil mama acestuia, a fost extrasă de către echipa de descarcerare şi predată unui echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Victima este conştientă, au precizat reprezentanţii ISU Vâlcea, dar prezintă multiple fracturi la nivelul membrelor inferioare.
O femeie și un copil au rămas încarcerați
Angajaţii din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitaţi în urmă cu câteva minute să intervină în localitatea Călimăneşti, pe DN 7 unde, un autoturism a intrat într-un autocamion încărcat cu autoturisme.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.