Un camion și-a pierdut încărcătura. Container pe carosabil! Recomandat

Un camion și-a pierdut încărcătura. Container pe carosabil!

Traficul este îngreunat, joi dimineaţa, pe strada Matei Corvin, la ieşire din Oradea, în urma a două evenimente rutiere produse la scurt timp unul după altul.

Din primele informații, la intersecţia străzii Matei Corvin cu strada Suişului, un container s-a desprins de pe platformă și a ajuns pe carosabil, iar în apropiere, șoferul unui autoturism s-a izbit de un excavator.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisar şef Alina Fărcuţa, accidentul rutier cu victime a fost semnalat prin numărul 112 la ora 9.52.

"Două persoane aflate în autoturism au primit îngrijiri medicale la faţa locului, iar una dintre ele a fost transportată la spital pentru investigaţii suplimentare", a explicat, pentru BIHOREANUL, comisarul şef Alina Fărcuţa.

 În cazul evenimentului rutier produs la intersecţia străzilor Matei Corvin şi Suişului, nu au existat persoane rănite, însă containerul desprins a blocat total traficul pe o bandă.

"Până la sosirea trailerului, în zonă se circulă pe o bandă din cele două, traficul fiind dirijat de poliţiştii rutieri aflaţi la faţa locului", a mai spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

La momentul publicării acestei știri nu este clar dacă cele două incidente din trafic au avut vreo legătură unul cu celălalt.

Filmări făcute de participanți la trafic arată că în zonă s-a produs aglomerație.


MAN PRE-IAA AUSTRIA


SCHMITZ PRE-IAA 2024

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.