Un camion încărcat cu fier vechi s-a răsturnat pe E 574, la Coloneşti Recomandat

Un camion încărcat cu fier vechi s-a răsturnat pe E 574, la Coloneşti

Un autocamion s-a răsturnat pe drumul european E 574, în localitatea Coloneşti, în judeţul Olt, vineri, 29 octombrie 2021, seara.

La faţa locului au intervenit mai multe echipaje ale ISU Olt. Circulaţia a fost îngreunată zeci de minute, autocamionul răsturnat afectând o bandă a sensului de mers.
„Pompierii Staţiei Scorniceşti, cu o autospecială de stingere, prevăzută cu accesorii pentru descarcerare, şi un echipaj SMURD acţionează pe Drumul European 574, în zona localităţii Coloneşti, pentru asigurarea măsurilor de prevenire a situaţiilor de urgenţă şi acordarea îngrijirilor medicale, victimei unui accident rutier. În accident este implicat un autocamion, încărcat cu deşeuri feroase, în care se afla şoferul“, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu. Şoferul, un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Călăraşi, a suferit excoriaţii la nivelul feţei şi membrelor superioare, fiind asistat medical la locul accidentului. Bărbatul a refuzat însă transportul la spital. Pompierii au fost nevoiţi să intervină şi pentru spălarea carosabilului de resturile rezultate în urma accidentului.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.