Un camion din Ucraina a intrat în curtea unei case. Șoferul avea 21 de ani Recomandat

Un camion din Ucraina a intrat în curtea unei case. Șoferul avea 21 de ani

Traficul rutier a fost blocat, marţi, pe DN 26, pe ambele sensuri de mers, după ce un TIR din Ucraina a lovit un stâlp de iluminat, o dubiţă parcată şi a intrat în curtea unei case unde a distrus mai multe anexe gospodăreşti, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi.

Potrivit sursei citate, Poliţia Galaţi a fost sesizată prin apel 112 despre faptul că pe DN 26, în interiorul localităţii Şiviţa, din judeţul Galaţi, a avut loc un eveniment rutier, soldat cu pagube materiale.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Galaţi, care au ajuns la faţa locului, au stabilit faptul că un bărbat de 21 ani din Ucraina, în timp ce conducea un TIR înmatriculat în ţara de domiciliu, având direcţia de deplasare dinspre municipiul Galaţi spre vama Oancea, ar fi adormit la volan, moment în care ar fi pierdut controlul direcţiei de mers al ansamblului auto format dintr-un cap tractor şi o semiremorcă, a părăsit partea carosabilă în partea dreaptă a direcţiei sale de mers, a lovit un stâlp de beton pentru iluminat stradal şi a pătruns în curtea unei proprietăţi unde a lovit un autovehicul parcat. Din impact a ricoşat şi a pătruns apoi în curtea imobilului învecinat unde a lovit mai multe anexe gospodăreşti.

În urma acestui eveniment rutier au rezultat doar pagube materiale, nicio persoană nefiind vătămată.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ.

La faţa locului s-au deplasat o autospecială de descarcerare, moto SMURD şi echipajul SMURD tip B de la Detaşamentul de Pompieri Galaţi.

Traficul este blocat momentan pe DN26 pe ambele sensuri de mers, iar poliţiştii care se află la faţa locului vor permite în cel mai scurt timp circulaţia, în mod dirijat, intermitent, pe o singură bandă de mers.


TRANSPORTATORI ÎN CONSTRUCȚII E06


HOLLEMAN AGABARITIC

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.