Un camion cu ajutoare pentru refugiații din Ucraina

Un camion cu ajutoare pentru refugiații din Ucraina

A fost demarată o nouă etapă a campaniei umanitare „Carașul ajută Ucraina”, sprijinul inițiatorilor îndreptându-se către refugiații din Herța. Un tir cu produse alimentare și de igienă destinate familiilor care au fugit din zonele afecate de război se va îndrepta duminică spre vama Siret.

„Locuitorii din Herța au nevoie de ajutorul tuturor. În ultima perioadă Herța găzduiește peste 1400 de familii, familii care au fugit din calea gloanțelor și a bombelor, au fugit aproape de granița noastră, bătrâni, mame și copii.

Pentru acești oameni fără vină, oameni care trăiesc cu spaima războiului, oameni care au pierdut tot, oameni care au nevoie de noi, am deschis un centru de colectare de produse în incinta tipografiei de pe Bulevardul Muncii, din zona Trandafirul din Reșița. Cine vrea să contribuie, poate veni acolo!

Am primit primele produse de la doamna doctor Rahela Constantin, domnul Snepp Snapp, azi descărca câteva tone de la doamna Lussy Stoicu, Biserica Cezareea, domnul Lucian Lotoroșanu, și domnul Ioan Popa. Am mai primit bani de la domnul Cristian Chioncel, Inspectoratul de Poliție Județean. Cu transportul ne ajută domnul Romeo Dunca. Mai avem promisiuni și sunt sigură că se vor concretiza. Mulțumim tuturor!”, a declarat voluntara Lili Gherle, cea care se ocupă de colectarea produselor donate.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.