Un camion a lovit din spate un autoturism. 4 persoane la spital Recomandat

Un camion a lovit din spate un autoturism. 4 persoane la spital

4 ambulanțe au fost trimise de urgență vineri seară, pe DN 73, la Pârâul Rece, pentru a prelua victimele unui accident rutier produs în jurul orelor 18.00. Potrivit pompierilor, un camion cu semiremorcă a lovit din spate o mașină în care se aflau patru persoane, doi adulți și doi copii.

Accidentul a fost anunțat prin 112, inițial cu două victime. La fața locului s-a constatat că sunt patru persoane care necesitau transport la spital, acestea fiind în stare conștientă la sosirea paramedicilor: bărbat, aproximativ 35 de ani - suspiciune traumatism toracic, femeie, aproximativ 35 de ani - traumatism cranio-cerebral, copil, aproximativ 1 an - traumatism cranio-cerebral, copil 4 ani - fără marci traumatice. Potrivit plt. Luiza Dănilă, purtător de cuvânt ISU Brașov, au fost mobilizate pentru intervenție o autospecială de stins incendii cu apă și spumă de la Secția Predeal, 2 echipaje SMURD și 2 echipaje SAJ.

„Pe DN73A, la km 3, între Stațiunea Predeal și Stațiunea Râșnov, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două vehicule, respectiv un autoturism și un autocamion. Patru persoane au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. La testarea conducătorilor auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0”, se arată în primul raport al Poliției de la fața locului. „Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii accidentului rutier”, precizat agent principal Nadia Olaru, purtător de cuvânt IPJ Brașov.

Poliția nu a precizat nimic legat de dinamica accidentului. Din imagini, mașina are partea din față distrusă, singurele precizări fiind cele de la ISU, potrivit cărora, autoturismul a fost lovit din spate de autotren.

Traficul a fost temporar blocat până la finalizarea cercetărilor la fața locului și eliberarea carosabilului.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.